Databeheer van Damma Incasso & Advies

Welke data heeft Van Damme Incasso & Advies over mij?

Vind antwoord op de meest gestelde vragen.

Ik wil weten welke persoonsgegevens Van Damme Incasso & Advies over mij heeft.

Van Damme Incasso & Advies beschikt over uw contactgegevens zoals uw adres, telefoonnummer en emailadres, jaarverslagen, financiële gegevens over uw organisatie(s), relevante data met betrekking tot Uiteindelijk Belanghebbenden (UBO’s) en bestuurders, en aanverwante gegevens. Heeft u een specifieke vraag of verzoek met betrekking tot uw persoonsgegevens bij Van Damme Incasso & Advies? Neem dan contact met ons op.

Hoe heeft Van Damme Incasso & Advies de informatie over mij verkregen?

Van Damme Incasso & Advies verzamelt informatie over bedrijven en individuen die aan deze bedrijven gerelateerd zijn. We verzamelen deze informatie uit openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel, registers en overheidsbronnen en via onze klanten. Heeft u hier een vraag over? Neem dan contact met ons op.

Van Damme Incasso & Advies heeft informatie over mij die niet juist is.

Van Damme Incasso & Advies wil een betrouwbare partner in business zijn. We hanteren dan ook de hoogst mogelijke standaard voor datakwaliteit. Dat geeft echter geen garantie op volledig foutvrije data. Als de informatie die wij over u hebben incorrect is, dan kunt u deze corrigeren door de juiste informatie toe te sturen. Nadat we de informatie hebben gevalideerd, voeren we de nodige wijzigingen door.

Ik wil verwijderd worden uit de Van Damme Incasso & Advies database(s).

Van Damme Incasso & Advies heeft informatie over bedrijven, Uiteindelijk Belanghebbenden (UBO’s) en relevante bestuurders. Onder de AVG mogen wij deze informatie hebben en verwerken vanwege onze reguliere bedrijfsactiviteit. In ons privacy statement en onze visie op privacy  op onze website leest u meer over dit zogeheten ‘gerechtvaardigd belang’. Bent u van mening dat uw persoonlijke belang het belang van Van Damme Incasso & Advies overstijgt? Neem contact met ons op. Onderbouw uw verzoek zo volledig mogelijk, dan kunnen we u zo snel mogelijk en gericht van dienst zijn

Ik heb Van Damme Incasso & Advies geen toestemming gegeven om informatie over mij te hebben of te vewerken.

Van Damme Incasso & Advies verwerkt persoonsgegevens op basis van onze reguliere bedrijfsactiviteit, oftewel ons ‘gerechtvaardigd belang’. Het doel van deze verwerking is het ondersteunen van bedrijven bij het beheersen van financiële risico’s, bescherming tegen fraude, transparantie in zaken doen, het voldoen aan wet- en regelgeving en het beter begrijpen van bedrijven, markten en industrieën. Het verwerken van persoonsgegevens gebeurt als persoonlijke belangen die van Van Damme Incasso & Advies overstijgen. Dit zal echter op individuele basis moeten worden vastgesteld. Bent u van mening dat uw belangen de bedrijfsbelangen overstijgen? Neemt contact met ons op. Zorg voor een duidelijke onderbouwing en voeg eventueel aanvullende stukken toe als bijlage. Dit helpt om uw verzoek op een juiste en snelle manier te verwerken.

Wilt u toch meer informatie? 

Heeft u een andere vraag, opmerking of een specifiek verzoek? Dien deze dan zo compleet en uitgebreid mogelijk in. Op deze manier kunnen wij uw verzoek snel en gericht verwerken. Wij zijn ons ervan bewust dat uw verzoek persoonsgegevens kan bevatten en zullen dit vertrouwelijk behandelen.